Σύνδεση
Μέλη Ο.Σ.Αχ.


Παρασκευή, 18 / 10

Τελευταία ενημέρωση:08:26:32 AM

TO BLOG ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

9ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τον Έλεγχο του Καπνίσματος με θέμα «Ευρώπη 2040: λιγότερο από 5% καπνιστές» στις 22 - 24 Οκτωβρίου 2024

Εκ μέρους του European Network for Smoking and Tobacco Prevention (ENSP), του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στο 9ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τον Έλεγχο του Καπνίσματος με θέμα «Ευρώπη 2040: λιγότερο από 5% καπνιστές», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 22-24 Οκτωβρίου 2024.
Την τελετή έναρξης θα κηρύξει ο Υφυπουργός Υγείας  Βαρτζόπουλος Δημήτρης στις 22 Οκτωβρίου στις 19:30 στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Οι ομιλίες και οι παρουσιάσεις του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Οκτωβρίου στο κεντρικό αμφιθέατρο "Άλκης Αργυριάδης" και στο κτίριο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην οδό Ηπίτου 17Β.
Εφόσον θέλετε να παρακολουθήσετε το συνέδριο είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε online την εγγραφή σας μέσω του ιστοτόπου του ENSP, στη διεύθυνση https://ensp.network/register-and-submit-your-abstract-for-the-9th-ensp-ectc/
Διευκρινίζεται ότι όπως έχει συμφωνηθεί με τους οργανωτικούς φορείς του συνεδρίου οι Έλληνες συμμετέχοντες δεν έχουν καμία υποχρέωση καταβολής κόστους εγγραφής, δεδομένων των δωρεάν παροχών της χώρας μας στη διοργάνωση του συνεδρίου.
Κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να δηλώσετε ότι η χώρα διαμονής σας είναι η Ελλάδα και να επιλέξετε ONLINE παρακολούθηση.  Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το συνέδριο και διά ζώσης, χωρίς κόστος εγγραφής.
Μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ

Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ 9ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τον Έλεγχο του Καπνίσματος με θέμα «Ευρώπη 2040: λιγότερο από 5% καπνιστές» στις 22 - 24 Οκτωβρίου 2024