Σύνδεση
Μέλη Ο.Σ.Αχ.


Πέμπτη, 18 / 04

Τελευταία ενημέρωση:01:14:16 PM

TO BLOG ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

Πρόσκληση για τον Εορτασμό της μνήμης του Αγ.Αντίπα 2016

                                                                                          ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αχαΐας γιορτάζει τη μνήμη του Αγίου Αντίπα, επισκόπου Περγάμου και προστάτη των οδοντιάτρων και
                                                                                      σας προσκαλεί
α) στη Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας που θα τελεστεί την Κυριακή 17 Απριλίου  στον Ιερό Ναό Αγ. Αρτεμίου (απέναντι από την κεντρική είσοδο της Ι.Μ. Γηροκομείου)  και ώρα 7 έως 10πμ.
Μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας θα προσφερθεί καφές στο εξοχικό κέντρο ¨Μαραβέλλα¨, δίπλα στην εκκλησία.
                                                                                                  &
β) στην ομιλία του Σεβασμιώτατου μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου, με θέμα : <<Ελευθερία και Αγάπη, το DNA των ανθρωπίνων σχέσεων >>,  που θα γίνει την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και ώρα 8μμ στη Διακίδειο Σχολή  (Κανάρη 58, Πάτρα). Θα ακολουθήσει απόδοση τιμής από το σύλλογο προς τους πρόσφατα συνταξιοδοτηθέντες συναδέλφους.

Σας περιμένουμε όλους, μαζί με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας, να γιορτάσουμε μαζί την μνήμη του Αγίου που μας προστατεύει, να συναντήσουμε συναδέλφους, να μιλήσουμε, αλλά και να ακούσουμε λόγια που ίσως αλλάξουν τις ζωές μας προς το καλύτερο.    

Σημείωση:
Όποιος συνάδελφος το επιθυμεί, μπορεί να προμηθευτεί από τη γραμματεία του  συλλόγου όσες έντυπες προσκλήσεις θέλει να διαθέσει (σε φίλους, ασθενείς, συγγενείς κλπ).

Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Πρόσκληση για τον Εορτασμό της μνήμης του Αγ.Αντίπα 2016