Σύνδεση
Μέλη Ο.Σ.Αχ.


Κυριακή, 28 / 04

Τελευταία ενημέρωση:07:28:05 AM

TO BLOG ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

Πρόγραμμα Επιμόρφωσης βοηθών Οδοντιάτρων (ΛΑΕΚ 2015)

Σας ενημερώνουμε ότι ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αχαΐας σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ πρόκειται να υποβάλλει νέα πρόταση για πρόγραμμα επιμόρφωσης βοηθών Οδοντιάτρων (ΛΑΕΚ) για το 2015. Επειδή η τελική ημερομηνία υποβολής της συνολικής πρότασης λήγει  στις 15/09/2015, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι - βοηθοί να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως τη Δευτέρα 07/09/2015, υποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ανωτέρω ΚΕΚ.
Το φετινό σεμινάριο για τους/τις βοηθούς, θα διαρκέσει συνολικά 32ώρες, θα κατανεμηθούν σε 4ωρα που θα πραγματοποιούνται ημέρα Σάββατο, ώστε να μη χρειαστεί κάποιος/α βοηθός να απουσιάσει από την εργασία τους στο ιατρείο.
 Άλλες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή αναφέρονται στο συνημμένο αρχείο «υπεύθυνη δήλωση επιχείρησης» την οποία θα κληθεί να υπογράψει ο/η συνάδελφος για να ενταχθεί ο/η βοηθός του στο πρόγραμμα .
Πολλοί συνάδελφοι ενδέχεται να ενημερωθούν από το ΚΕΚ τηλεφωνικά, ωστόσο σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος διαθέτει βοηθό Οδοντιάτρου, που ενδιαφέρεται να μετέχει στο πρόγραμμα, δεν έχει μετάσχει ξανά σε πρόγραμμα ΛΑΕΚ και δεν έχει ενημερωθεί από το Ολυμπιακό ΚΕΚ, μπορεί να επικοινωνήσει και να το δηλώσει στη γραμματεία του Συλλόγου μας, μέχρι και τη Δευτέρα 7/9/15.
Προτεραιότητα θα δοθεί στους συναδέλφους (και βοηθούς) που δεν έχουν συμμετάσχει ξανά σε πρόγραμμα ΛΑΕΚ και κατόπιν σε αυτούς που έχουν συμμετάσχει λιγότερες φορές.
 Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Φωτοτυπία Ταυτότητας Καταρτιζομένου
2.    Φωτοτυπία 1ης σελίδας βιβλιαρίου τραπέζης
3.    Νόμιμο Παραστατικό της αρμόδιας ΔΟΥ για τη διασταύρωση του ΑΦΜ
 Δείτε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση Επιχειρήσεων

Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Πρόγραμμα Επιμόρφωσης βοηθών Οδοντιάτρων (ΛΑΕΚ 2015)