Σύνδεση
Μέλη Ο.Σ.Αχ.


Τρίτη, 28 / 11

Τελευταία ενημέρωση:08:50:45 AM

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

Οδοντιατρεία σε λειτουργία τον Αύγουστο 2021

Όπως κάθε χρόνο, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αχαΐας διατηρεί λίστα με τα οδοντιατρεία που θα λειτουργήσουν κατά το διάστημα από 02/08 έως και 27/08. Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των πολιτών για οδοντιατρική περίθαλψη κατά τον μήνα Αύγουστο, και ειδικά κατά τις ημερομηνίες που οι περισσότεροι συνάδελφοι απουσιάζουν.


Όσοι συνάδελφοι προτίθενται να εργαστούν για οσεσδήποτε ημέρες μέσα στο χρονικό διάστημα αυτό (2/8-27/8), παρακαλούνται να ενημερώσουν τη γραμματέα του συλλόγου μας, έως την Τετάρτη 28/7/2021, υποβάλλοντας την σχετική αίτηση (επισυνάπτεται), με email ή αυτοπροσώπως, διευκρινίζοντας για ποιες ημερομηνίες θα λειτουργήσει το οδοντιατρείο τους, ώστε να συμπεριληφθούν.
Η λίστα, που θα περιλαμβάνει ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, και ημερομηνίες λειτουργίας, θα δημοσιεύεται με ευθύνη του Ο.Σ.ΑΧ. στον τοπικό ημερήσιο Τύπο και την ιστοσελίδα του Συλλόγου με την επισήμανση ότι οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται σε αυτούς τους συναδέλφους, μόνο εφόσον δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει ο οδοντίατρός τους.
Όσοι οδοντίατροι δεν ενταχθούν στην λίστα αυτή, αλλά επιθυμούν να εργαστούν στα ιατρεία τους το ανωτέρω χρονικό διάστημα ΦΥΣΙΚΑ και έχουν το δικαίωμα να συνεχίζουν να εργάζονται.
Η συμμετοχή στην ενέργεια αυτή είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ. Οι συμμετέχοντες όμως πρέπει να είναι συνεπείς στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν, και οφείλουν να τηρούν με ευλάβεια τις διατάξεις του Δεοντολογικού Κανονισμού των οδοντιάτρων.
Αν διαπιστωθεί προσπάθεια υφαρπαγής ασθενών με αθέμιτα μέσα (εκπτώσεις, δυσφήμιση συναδέλφου, κλπ) οι παραβάτες θα διωχθούν πειθαρχικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Οδοντιατρεία σε λειτουργία τον Αύγουστο 2021