Σύνδεση
Μέλη Ο.Σ.Αχ.


Δευτέρα, 27 / 01

Τελευταία ενημέρωση:07:59:39 AM

TO BLOG ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ Ημερίδα για Οδοντιάτρους & Οδοντοτεχνίτες

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αχαΐας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συνεχούς Οδοντιατρικής Επιμόρφωσης και με το New York University College of Dentistry, Linhart Continuing Dental Education Programs, σας προσκαλεί στην Δωρεάν Ημερίδα για Οδοντιάτρους & Οδοντοτεχνίτες: «Απλή, Γρήγορη, Προβλέψιμη και καθημερινή Οδοντιατρική» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 στο Hotel Astir, Αγίου Ανδρέου 16, 262 21 Πάτρα, με καταξιωμένους ομιλητές:  Γιώργος Παπαβασιλείου, Αθανάσιος Στράτος, Χρήστος Τσάμης, Χριστίνα Μπουτσιούκη και Σπύρος Άννινος.
Μετά το τέλος της Ημερίδας θα πραγματοποιηθούν  3 πρακτικά σεμινάρια με κόστος 40€ για την συμμετοχή ανά πρακτικό σεμινάριο και με ΔΩΡΑ αξίας έως 60€ για τους συμμετέχοντες:


1. Αποτύπωση, µεταβατικές αποκαταστάσεις, συγκόλληση  με τον κ. Παπαβασιλείου
2. Αποκαταστάσεις οπισθίων δοντιών µε συνθέτες ρητίνες (bulk) - Τεχνική διαστρωµάτωσης – Ουδέτερα στρώµατα – Συγκόλληση – Στίλβωση με την κ. Μπουτσιούκη
3. Η ψηφιακή επoχή στην επιεµφυτευµατική αποκατάσταση – για οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες με τους: Αθανάσιο Στράτο, Τσάμη Χρήστο και Σπύρο Άννινο
O αριθμός συμμετεχόντων της Ημερίδας αλλά και των πρακτικών σεμιναρίων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Παρακαλώ προβείτε άμεσα στην κατοχύρωση της θέσης τόσο για την Ημερίδα όσο και για τα πρακτικά σεμινάρια. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση των πρακτικών σεμιναρίων είναι η παρακολούθηση του θεωρητικού μέρους της Ημερίδας.
Για να δείτε το πρόγραμμα  παρακαλώ ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ Ημερίδα για Οδοντιάτρους & Οδοντοτεχνίτες