Σύνδεση
Μέλη Ο.Σ.Αχ.


Κυριακή, 24 / 01

Τελευταία ενημέρωση:11:53:35 AM

TO BLOG ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

Οδοντίατρος αναζητά συνεργασία

Κατηγορία: Αγγελίες
Εμφανίσεις: 1

Οδοντίατρος, απόφοιτη της Οδοντιατρικής σχολής Α.Π.Θ. και εν ενεργεία μεταπτυχιακός στο Master in Prosthodontics and New Technologies (Sienna University), κάτοχος μπλόκ τιμολογίων παροχής υπηρεσιών, αναζητά οδοντιατρείο / οδοντίατρο για συνεργασία / εργασία. Ηλικία 26 ετών. Προϋπηρεσία 3 ετών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αισθητική οδοντιατρική.
Τηλ: 6940668991  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενοικιάζεται διαμέρισμα στην Πάτρα που λειτουργούσε ως Οδοντιατρείο

Κατηγορία: Αγγελίες
Εμφανίσεις: 1

Ενοικιάζεται διαμέρισμα, ρετιρέ 6ου ορόφου, στην Πάτρα, στην οδό Κορίνθου 220-222 (και Αγίου Νικολάου), 62 τετρ. μέτρα, που λειτουργούσε έως προσφάτως ως οδοντιατρείο, μαζί με βιβλιοθήκη, γραφείο, πολυθρόνα γραφείου και καναπέ.

Πληροφορίες: 6979592791 Τζόλας Γιάννης

Ένταξη ΒΟΗΘΩΝ οδοντιατρείου στο Πρόγραμμα Εμβολιασμού

Κατηγορία: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Εμφανίσεις: 6

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με Εγκύκλιο της ΕΟΟ, προκειμένου να ενταχθούν και οι Βοηθοί των Οδοντιατρείων στον Εμβολιασμό, παρακαλούμε όσοι Οδοντίατροι δεν έχουν δηλώσει τους βοηθούς που επιθυμούν να εμβολιαστούν να μας αποστείλουν την  δήλωση όλων των νομίμως εργαζομένων στο Οδοντιατρείο τους μέχρι την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021.
Αφού συμπληρώσετε την Δήλωση Πρόθεσης Εμβολιασμού, παρακαλούμε να την αποστείλετεστο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του Ο.Σ.Αχαΐας
Δήλωση πρόθεσης εμβολιασμού Covid-19 για τους βοηθούς Οδοντιάτρων

Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ