Σύνδεση
Μέλη Ο.Σ.Αχ.


Τρίτη, 14 / 07

Τελευταία ενημέρωση:11:17:53 AM

TO BLOG ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

Δειγματοληψία για την επιτήρηση του Covid-19 για τα μέλη του Ο.Σ.Αχαίας την Τετάρτη 27 Μαΐου

Κατηγορία: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Εμφανίσεις: 94

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας σε συνεργασία με τα κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ διοργανώνουν την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 από τις 9.30 έως τις 15.00 στο Κέντρο Υγείας Αγίου Αλεξίου (είσοδος από Γιαννιτσών 3) δειγματοληψία για την επιτήρηση του Covid-19.
Όσα μέλη του Συλλόγου μας επιθυμούν να εξεταστούν καθώς και οι εργαζόμενοι τους (βοηθοί, γραμματείς) παρακαλούνται να δηλώσουν τον αριθμό των ατόμων στην γραμματεία του Συλλόγου μας ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   έως την Τρίτη 15.00 μ.μ.

Ζητείται Οδοντίατρος

Κατηγορία: Αγγελίες
Εμφανίσεις: 137

Για συστέγαση ή και συνεργασία σε κεντρικό οδοντιατρείο στην Πάτρα.

Το Ιατρείο διαθέτει 2 έδρες και πλούσιο εξοπλισμό.

Λειτουργεί σε σύγχρονο και φροντισμένο αισθητικά περιβάλλον προσαρμοσμένο για αποφυγή διασποράς λοιμώξεων.

Email. : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οδηγίες προς Οδοντιάτρους, Εργαζόμενους σε Οδοντιατρεία και Ασθενείς

Κατηγορία: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Εμφανίσεις: 165

Δείτε τις νέες οδηγίες που εκδόθηκαν από την Ε.Ο.Ο. προς οδοντιάτρους, εργαζομένους σε οδοντιατρεία και ασθενείς, για την αντιμετώπιση της μετάδοσης και της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ