Σύνδεση
Μέλη Ο.Σ.Αχ.


Τρίτη, 23 / 07

Τελευταία ενημέρωση:10:10:41 AM

TO BLOG ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

19ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο στις 28-30 Ιουνίου 2019 στο Λουτράκι

Κατηγορία: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Εμφανίσεις: 78

Το 19ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 28-30 Ιουνίου 2019 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου “Club Hotel Casino Loutraki, με διοργανωτή τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κορινθίας και συνδιοργανωτές όλους τους Συλλόγους Πελοποννήσου και Αιτωλοακαρνανίας.
Θα περιλαμβάνει πέραν του κατευθυνόμενου προγράμματος, πρακτικά σεμινάρια σε θέματα αιχμής, ελεύθερες ανακοινώσεις και
e-poster.
Σημειώνεται ότι το συνέδριο μοριοδοτείται από την Σ.Ε.Ε.Ο.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Υποψηφιότητες των μελών του Ο.Σ. Αχαίας στις προσεχείς Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Κατηγορία: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Εμφανίσεις: 82

Όπως κάθε φορά που έχουμε εκλογική αναμέτρηση κατά την πάγια τακτική του Συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε σχετικά με τις υποψηφιότητες των μελών μας στις  προσεχείς Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές.

Υποψήφιοι Οδοντίατροι είναι οι εξής:
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια της Αχαΐας  με τον συνδυασμό «ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ .
ΓΟΥΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Σωτηρίου υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας  με τον συνδυασμό  «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ».
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του Παναγιώτη υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Δήμου Πατρέων με τον συνδυασμό «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΡΩΡΟ.
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ του Γεωργίου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Δήμου Πατρέων με τον συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΛΕΤΙΔΗ
ΜΠΟΝΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Γεωργίου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια της Αχαΐας  με τον συνδυασμό «ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Δήμου Πατρέων με τον συνδυασμό «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΡΩΡΟ.

Πρόσκληση Εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγ. Αντίπα 18-19 Μαιού 2019

Κατηγορία: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Εμφανίσεις: 149

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αχαΐας γιορτάζοντας τη μνήμη του Αγίου Αντίπα, επισκόπου Περγάμου και προστάτη των οδοντιάτρων σας προσκαλεί
α) στην ομιλία του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου, με θέμα : <<Από το φόβο στην ελπίδα.>>
που θα γίνει το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και ώρα 7μμ στην αίθουσα διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, Φιλοποίμενος 24 (3ος όροφος), στην Πάτρα.   
β) στη Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας που θα τελεστεί την Κυριακή 19 Μάιου στον Ιερό Ναό Παντοκράτορος και ώρα 7 έως 10πμ.  Μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας θα προσφερθεί καφές στο “Δασύλλιο”.

Ας γιορτάσουμε την μνήμη του Αγίου που μας προστατεύει, μαζί με τις οικογένειές μας, τους συναδέλφους και τους φίλους μας, ακούγοντας ένα λόγο ελπιδοφόρο και δυναμωτικό. Περιμένουμε με χαρά να σας συναντήσουμε όλους, να συζητήσουμε και να μοιραστούμε αυτό το  ανοιξιάτικο πρωινό.


Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ