Σύνδεση
Μέλη Ο.Σ.Αχ.


Κυριακή, 28 / 02

Τελευταία ενημέρωση:08:00:26 AM

TO BLOG ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

Χαρίζονται 3 οδοντιατρικές καρέκλες λόγω ανακαίνισης

Κατηγορία: Αγγελίες
Εμφανίσεις: 36

Συνάδελφος λόγω ανακαίνισης χαρίζει 3 οδοντιατρικές καρέκλες της εταιρείας technodent Ιταλίας έτους 1995 με πτυελοδοχείο και προβολέα φάρο.
Πληροφορίες:  6944962301 Παναγοδήμος Αθανάσιος

Διαδικτυακή Ημερίδα Ε.Ο.Γ.Μ.Ε. Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021

Κατηγορία: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Εμφανίσεις: 53

Η Εταιρεία Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας διοργανώνει Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα:  «COVID–19. Θεραπείες & εμβολιασμοί: Οι ειδικοί απαντούν» την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 11:00 - 12:30

Εισηγητές:
Αν. καθ. Δαλαμάγκα Μαριάννα, Καθ. Τσακρής Αθανάσιος, Καθ. Μανουσάκης Μενέλαος, Καθ. Τζούτζας Ιωάννης & Δρ Βουδούρης Νικόλαος

Δηλώσεις συμμετοχής  πιέστε ΕΔΩ

Ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας για την λειτουργία των Οδοντιατρείων

Κατηγορία: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Εμφανίσεις: 98

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας κατά την έκτακτη συνεδρίαση του το βράδυ της 5/2/2021 επανεξέτασε και αξιολόγησε τις συνθήκες παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών όπως αυτές διαμορφώνονται μετά τον εκ νέου διπλασιασμό των ενεργών κρουσμάτων COVID-19 στην περιοχή του Δ. Πατρέων.
Ο διττός μας ρόλος, ως ΝΠΔΔ και Επιστημονικός σύλλογος, επιβάλλει ηθικά και δεοντολογικά οι αποφάσεις και οι προτάσεις μας να υπερασπίζονται τόσο το ύψιστο αγαθό της Δημόσιας Υγείας όσο και το καλώς εννοούμενο συμφέρον του οδοντιατρικού επαγγέλματος.
Είναι γεγονός ότι η επί μακρόν πίεση που νιώθουμε αλλά και οι συνεχείς και κάποιες φορές χωρίς εύλογη εξήγηση αλλαγές των μέτρων που θεσμοθετούνται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19, μας έχουν όλους κουράσει.
Παρ όλα αυτά οφείλουμε απέναντι στους εαυτούς μας, στις οικογένειες μας, στους ασθενείς μας και εν τέλει στην κοινωνία, να τροποποιήσουμε ακόμη μια φορά τον τρόπο και τις συνθήκες άσκησης του επαγγέλματος μας με στόχο την μείωση της κινητικότητας στα όρια του Δ. Πατρέων.
Ιδιαίτερα από τη στιγμή που όπως όλοι γνωρίζετε το λειτούργημα μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή επικινδυνότητας.

Για το επόμενο χρονικό διάστημα και για όσο ισχύουν τα ακόμη πιο περιοριστικά έκτακτα μέτρα, καλούμε και προτρέπουμε τους συναδέλφους του Δ.  Πατρέων να τηρούν τα ακόλουθα.

Περισσότερα...

Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ